Kapsalon "Nanette"
Bruidsarrangementen

 

Kapsalon "Nanette" is gespecialiseerd in het opsteken van haar, en bruidskapsels. Naast uw haar, is het ook mogelijk uw visagie bij ons te laten verzorgen door onze gediplomeerde Make-up Artist, Nanette Montizaan. Zij heeft reeds meerdere publicaties in diverse nationale en internationale magazines op haar naam staan, en heeft de publieksaward van de Nederlandse Make-up Awards 2011 gewonnen.

Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en of proefsessie. Wij nemen dan met u uw wensen en de mogelijkheden door, op basis daarvan geven wij u een vakkundig advies. Mocht u besluiten door ons uw haar en/of make-up te laten verzorgen, dan plannen wij samen met u een datum voor een proefsessie.
Wij verzorgen verschillende pakketten, afgestemd op een ieders wens. Uiteraard geldt ook hier onze motto: Niets moet, maar alles is mogelijk!


Enkele voorbeelden van de mogelijkheden die wij bieden:


*Bruidskapsel, zowel op de trouwdag zelf als de proefsessie bij ons in de salon     €110,-

*Bruidskapsel, op de trouwdag zelf bij u aan huis en de proefsessie bij ons in de salon  €150,-

*Totaalpakket 1:  Bruidskapsel en Make-up bij ons in de zaak, zowel op de trouwdag zelf als ook de proefsessie  €200,- 

*Totaalpakket 2:  Bruidskapsel en Make-up op de trouwdag zelf bij u aan huis, de proefsessie vind bij ons in de salon plaats   €250,- 


De prijzen voor de totaalpakketten zijn incl. verzorgingssetje (lippenstift, make-up spiegeltje en mini haarlak).

Wij verzorgen geen bruidskapsel zonder een proefsessie en een familielid of vriendin is uiteraard ook welkom op deze avond. (max.2 personen)

Wij bieden de thuis service aan binnen de gemeentes Huizen, Naarden, Blaricum, Eemnes en Bussum. 

 


Klik hier voor ons fotoalbum
Over Kapsalon "Nanette"
Vacature