Kapsalon "Nanette"
Gemotiveerde BOL leerling

 

Wij hebben nog plaats voor een leuke, vlotte collega die schooljaar 2016/2017 stage zou willen lopen binnen ons bedrijf. Wij zijn een erkend leerbedrijf (t/m niveau 4) waar je nog met alle facetten van het vak in aanraking komt. Ben je sociaal, vind je het leuk om met mensen om te gaan en te werken in een gezellige, kleinschalige, familiesalon? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Mocht je interesse hebben om bij ons te komen werken, ben je gedreven en gemotiveerd om het vak te leren? Neem dan even contact met ons op. Tel: 035-5253597 Of kom even langs! Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit de omgeving van Huizen.

Wij zijn een erkend leerbedrijf, en onze bedrijfsleermeester heeft tevens ruime ervaring als docent kappersopleiding.

Over Kapsalon "Nanette"
Vacature